Pohjan ohjeen löydät täältä.
Täyte
200 g ruohosipulituorejuustoa
2 munaa
0.5 dl kuohukermaa
0.5 dl pippurikermaa 15 %
80 g meetvurstisuikaleita
Emmental juustoraastetta
10 minuuttia esipaistetun pohjan päälle laitoin meetvurstisuikaleet ja muut aineet sekoitettuna juustoraastetta lukuunottamatta. Sitä ripottelin täytteen pinnalle ehkä vajaan desin verran. Suolaa en täytteeseen lisännyt, koska meetvurstissa on suolaa jo riittävästi.
Paistoin vielä piirakkaa 30 minuuttia 225 asteessa leivinuunissa. Lämpötila oli ehkä vähän reilu 225 astetta ja minusta pohjataikinan juusto sai näin korkeammassa lämpötilassa paistettuna mukavan paahteisen maun.
Tämä suolaisten piirakoiden kuvaaminen on hankalaa kun ne kaikki näyttävät melko samanlaisilta. Kunpa mukaan saisi vielä tuoksun ja maun.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti