Pohja
1 avokado1 muna
2 dl ruisjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
Avokadon kuorin ja pilkoin palasiksi. Vaikka se olikin ihan kypsä, ei se muusautunut haarukalla. Joten sekoitin siihen munan ja ajoin sauvasekoittimella sen muusiksi. Tähän lisäsin vain kuivat aineet ja tasoittelin pohjataikinan voidellun piirasvuoan pohjalle jauhotetuin käsin.
Jauhoina käytin Liperin Myllyn Luomu-Riihiruisjauhoja, josta tulikin pohjaan voimakas rukiinen maku.
Esipaistoin pohjaa 15 minuuttia 175 asteessa kiertoilmauunissa.
Täyte
2 munaa1 dl kuohukermaa
1 dl ruokakermaa sitruuna & pippuri
2 rkl öljyyn säilöttyä aurinkokuivattua tomaattia
Poutun pitsakuutioita
emmantal- juustoraastetta
Esipaistetun pohjan päälle ripottelin kinkun eli siis tällä kertaa pitsakuutiot. Päälle seos, jossa munat, kermat ja tomaatit. Suolaa en laittanut, koska kinkku on sen verran suolaista. Päälle sopiva kerros juustoraastetta ja kiertoilmauuniin 150 asteeseen vielä 30 minuutiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti