Tarkoitus oli tänään paistaa pieniä pihveja, mutta taikinan valmistuttua päätinkin kokeilla miten se kypsyisi yhtenä isona "pihvinä". Ja minusta se onnistui hyvin. Todella herkullinen kasvisruoka sellaisenaan tai liharuoan lisukkeena nautittavaksi.
Ainekset
300 g kesäkurpitsaa75 g Aura-juustoa
0.5 tl suolaa
1 muna
50 g juustoraastetta
1 rkl perunajauhoa
(porkkanaraastetta)
Kesäkurpitsasiivut sulatin ensin pakasteesta ja puristelin ylimääräiset vedet pois. Sitten laitoin kaikki ainekset tehosekoittimeen ja ajoin sileäksi massaksi .Jääkaapissa oli hiukan porkkanaraastetta, jonka senkin laitoin joukkoon. Jos porkkanaraastetta laittaa enemmän, on ehkä hyvä laittaa massaan 2 munaa. Massan levitin pellille leivinpaperille noin sentin paksuiseksi ja uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi, kunnes pinta oli kauniin ruskea.
Helppoa ja nopeaa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti