torstai 2. tammikuuta 2020

Kääretorttu Makukaurasta

 Yhteistyössä mukana Laihian Mallas

Kääretorttu on aina varma valinta kun haluan leipoa jotakin helposti ja nopeasti. Se ei oikeastaan voi epäonnistua ja aineksetkin löytyvät lähes aina kaapista. Jauhoja voi vaihdella sen mukaan mitä sattuu löytymään.

Tällä kerralla halusin erityisesti kokeilla, miten Makukaura taipuu leipomiseen. Ja hyvinhän tämä onnistui. Mukavan proteiinipitoinen leivonnainen, sillä sekä munista että Makukaurasta kertyy proteiinia. Suosittelen!

Ainekset

4 munaa
0.75 dl (ruoko)sokeria
1 dl Kaakao Makukauraa
1.5 tl leivinjauhetta

Munat ja sokerin vatkasin vaahdoksi ja lisäsin joukkoon kuivat aineet varovaisesti.

Paistoin torttulevyä vajaa 10 minuuttia noin 200 asteisessa uunissa ja kumosin sen toiselle leivinpaperille, johon olin ripotellut ruokosokeria.

Täytteeksi laitoin erilaisia itse tehtyjen hillojen loppuja, joten joka suupalalle taisi tulla erilainen täyte.  Tämä onkin hyvä keino käyttää jääkaappiin lojumaan jääneet hillojämät.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti